Totalentreprenad i Höllviken

Formonic AB - Byggfirman som rycker ut

Skulle du behöva professionell hjälp med totalentreprenad?

Formonic AB är det givna företaget om du behöver totalentreprenad inom bygg, renovera badrummet eller köket och hemmapyssel. För allt inom renovering när du behöver det!

Våra tjänster

Vi erbjuder plattsättning, badrumsrenovering, köksrenovering, taksänkning, måleriarbeten. spackel och tapetsering, altan och trädäck, golvläggning och totalentreprenad. Vi har såklart F-skattesedel och har alla nödvändiga certifikat på det vi erbjuder för att kunna göra ett gott jobb enligt alla bestämmelser och föreskrifter.

Badrumsrenovering

Behöver ditt badrum en uppfräschning? Vi hjälper dig vare sig du bor i villa eller lägenhet och vi lämnar tio års garanti på våra badrumsprojekt. Se till att skaffa det badrum du alltid har drömt om. Vi hjälper dig att uppfylla dina drömmar och kan tipsa om olika lösningar som passar bra för ditt badrum. En handdukstork eller golvvärme? En lyxig duschkabin med regnskogsdusch? Eller kanske ett vackert badkar med lejontassar? Vi hjälper dig med allt från början till slut.
Att renovera badrummet behöver inte vara en avlägsen dröm och vi klarar att arbeta med både större och mindre budgetar.

Genom att använda detta formulär accepterar du att Formonic AB lagrar och hanterar dina uppgifter.
Uppgifterna i fråga kommer att användas för att återkoppla till dig som kund/besökare.

Totalentreprenad i Höllviken

Köksrenovering

Husets hjärta är köket, men hur trivsamt har du det egentligen? Vi vet hur man med relativt små medel kan förändra ett helt kök, anpassa det och göra det unikt. Vi vet också hur man river ut hela köket, totalrenoverar och skapar ett helt nytt kök. Vi jobbar både med att sätta in helt nya kök och att använda återvunnet material eller renovera befintliga kök. Vad passar dig och ditt hus?

Våra tjänster

Badrumsrenovering - Formonic AB

Badrumsrenovering

Plattsättning - Formonic AB

Plattsättning

Köksrenovering - Formonic AB

Köksrenovering

Låter våra tjänster intressanta? Få en gratis offert redan idag!

Kontakta oss

Renoveringar och nybyggnationer

Både inomhus & utomhus

Vi hjälper dig med snickeriarbeten och renoveringar både inomhus och utomhus. Vill du ha ett stadigare trappräcke till trappan till övervåningen eller ska du ha en ny altan? Du kanske vill lägga nytt golv i något rum eller dela ett större rum i två mindre? Vi är byggfirman som hjälper dig med stort och smått både inne och ute. Tänk på att du kan använda dig av ROT-avdraget också för kostnaden för själva arbetet. Upp till 50 000 kr per person och år får du dra av, vilket kanske gör det möjligt för dig att kunna lägga lite extra lyx på badrummet eller köket?